ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Sunday, January 06, 2008

The Golden Compass

Heel even was ik bang dat ze ook The Northern Lights van Philip Pullman ‘geStardust’ hadden (oftewel: compleet herschreven en verpest) maar wow… The Golden Compass rules!!

Oké, ik was niet weg van de muziek en het verhaal is bijna onverfilmbaar door de pro wetenschappelijke en anti religieuze thema’s, vooral als kinder/familiefilm, maar:

- Oxford zag er geweldig uit!
- De beren waren cool en totaal overdramatisch – you gotta love them.
- De actie was verrassend bruut (Zeg nou zelf: in welke andere kinderfilm zie je een afgeslagen onderkaak wegvliegen?! :D)
- Dakota Blue Richards deed het beter als Lyra dan ik ooit had verwacht.
- En last but not least: ik wil Lyra’s muts!!! (Zie foto hiernaast)

Dus daar heb je ze: vijf redenen om naar The Golden Compass te gaan :)

En nu maar hopen dat New Line besluit om ook deel twee en drie te maken. Dat hing namelijk af van de opbrengst van The Golden Compass… :S

4 comments:

  1. Hahaha, we zijn het echt verschrikkelijk oneens :-P Ik vond Stardust dé film van 2007, en The Golden Compass echt de meest rampzalige boekverfilming sinds tijden. ROFL

    ReplyDelete
  2. Geeft niet hoor, niemand is perfect ;) haha nee hoor!!! Over de boeken zijn we het tenminste heel erg eens toch? Die zijn geweldig! :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.