ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Monday, January 19, 2009

Things that make my day (2)

SWAT-team op gamers afgestuurd

Een bezorgde buurvrouw in Kopenhagen heeft de politie ingeschakeld nadat ze het geluid van vuurwapens en explosies in het naastgelegen appartement hoorde. De Deense politie pakte het bericht direct serieus op en stuurde een compleet SWAT-team op de betreffende woning af.


Toen de politie buiten het appartement de bewoners met een megafoon verzocht het pand te verlaten, bleek het hier echter om twee vrienden te gaan die een avondje aan het gamen waren op hun PlayStation 3.

Het volume stond hierbij zo hard dat de buurvrouw in de veronderstelling was dat er een complete oorlog was uitgebroken bij haar buren.


De vrienden werden aangehouden op verdenking van het gebruiken van vuurwapens, en vervolgens werd het appartement grondig door het SWAT-team onderzocht. Hier werden uiteraard geen vuurwapens aagetroffen en de gamers werden even later weer vrijgelaten. Welke game de jongens aan het spelen waren, wil de Deense politie niet vertellen.

Bron: nu.nl

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.