ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Sunday, February 12, 2006

‘Writing is easy…

You just need to stare at a piece of paper until your forehead bleeds.’
~ Douglas Adams

Oké, kom op. Je kan het. Het zit allemaal in je hoofd, nu moet het er alleen nog uit. Kom op! Ga lekker zitten, computer aan, Word opstarten.


Is dat nou stof of heeft iemand een kleed op mijn bureau gelegd?! Hoe kan iemand werken in deze zooi?!?! Weg met dat stof!!! Weg met al die andere troep!!! O… die la zit al vol… En die ook… En... die ook… Dan maar even uitzoeken wat weg kan en wat niet.

(…)

Nou nou! Daar krijg je dorst van! Eerst maar even wat drinken dan. Misschien zo’n lekker koekje erbij? NEE! Eerst schrijven, dan een koek als beloning. Alhoewel… zo’n kleine versnapering kan natuurlijk ook een stimulering zijn voor een briljante woordengolf!

(…)

Juist. Aan de slag. Wat een stilte… Even een muziekje opzetten, dat scheelt al een stuk. Oké, daar gaan we dan. Ja, nu gaat het gebeuren! Ik voel het! Echt waar, wat ik niet allemaal ga schrijven vandaag, dat wil je gewoon niet weten! Vier hoofdstukken - MINSTENS!


Kan iemand me vertellen hoe ik net een heel weekend heb kunnen doorbrengen met luisteren naar Coheed and Cambria terwijl ik probeer een koe naar een gouden beker te leiden?!?!?!?!?!?!?!

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

11 comments:

 1. OMG Jenny! Ik weet PRECIES wat je bedoelt. Ik ben de laatste paar dagen heel druk geweest met het afschrijven van 50 Gasten en je kunt je niet voorstellen hoe ongelooflijk aantrekkelijk het dan ineens wordt om je hele huis te stofzuigen. alle muren een ander kleur te geven, eindelijk je foto's eens te sorteren, je keukenkastjes opnieuw in te delen, al je kleding strijken 'just for fun', alvast over Sinterklaasgedichten na te denken of eindelijk die ene vriendin te bellen die je al heel lang niet meer had gezien...

  ReplyDelete
 2. Oh ja, ik weet ook exact waar je het over hebt. Gedoe nog hè, dat schrijven. >_<

  ReplyDelete
 3. Haha, jullie smetvrees mensen hebben het met schoonmaken en opruimen, stelletje monica's! Ik heb het ook. Maar niet met schoonmaken! Meestal is het lezen of tvkijken of inderdaad muziek luisteren of wat eten het kan alles zijn...
  Ik denk dat iedereen dat heeft, hoe leuk je schrijven ook vind, als het moet.....

  ReplyDelete
 4. Haha, jullie smetvrees mensen hebben het met schoonmaken en opruimen, stelletje monica's! Ik heb het ook. Maar niet met schoonmaken! Meestal is het lezen of tvkijken of inderdaad muziek luisteren of wat eten het kan alles zijn...
  Ik denk dat iedereen dat heeft, hoe leuk je schrijven ook vind, als het moet.....

  ReplyDelete
 5. Haha, jullie smetvrees mensen hebben het met schoonmaken en opruimen, stelletje monica's! Ik heb het ook. Maar niet met schoonmaken! Meestal is het lezen of tvkijken of inderdaad muziek luisteren of wat eten het kan alles zijn...
  Ik denk dat iedereen dat heeft, hoe leuk je schrijven ook vind, als het moet.....

  ReplyDelete
 6. Haha, jullie smetvrees mensen hebben het met schoonmaken en opruimen, stelletje monica's! Ik heb het ook. Maar niet met schoonmaken! Meestal is het lezen of tvkijken of inderdaad muziek luisteren of wat eten het kan alles zijn...
  Ik denk dat iedereen dat heeft, hoe leuk je schrijven ook vind, als het moet.....

  ReplyDelete
 7. hihi wel een verslavend spelletje trouwens.... ben ondertussen mijn schaamte voorbij en speel gewoon op de redactie.
  Moeten ze me maar meer werk geven. of met me praten ofzo

  ReplyDelete
 8. ohw, ik dacht net dat hij het niet deed, maar achteraf zie ik nu dat ik een beetje vaak dezelfde reactie heb gepost.... zo belangrijk/leuk/interresant was hij nou ook weer niet..
  sorry jenny!!

  ReplyDelete
 9. Hahaha! Nice, Kato - vier keer hetzelfde posten! :D Ik ben inmiddels bij level 21 van het koeienspel *schaam* Als je hem hebt uitgespeeld of niet meer verder kunt moet je maar eens doorkijken op dat spele.nl. Aanraders: good old Tetris en Bubbel game. Heel verslavend, maar leuk om de (werk)tijd mee door te komen ;)

  ReplyDelete
 10. Hahahaha, Kato. Je hebt toch geen echolalie, hè? Spit...acht kilo...me kleinkind...spit...acht kilo!!

  ReplyDelete
 11. whahaha.... ja misschien is dat het. Nogmaals sorry Jenny Jenny Sorry, sorry nogmaals Jenny...

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.