ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Tuesday, January 24, 2006

Rotterdam in zicht!

'Als een film een Oscar wint, wie wint dan een Oscar?'
'Uh... De winnaar?'

Misschien moet ik iets minder bijdehand doen tegen mijn baas... ;)

Het IFFR staat voor de deur. Het Internationaal Film Festival Rotterdam wordt dit jaar voor de 35ste keer gehouden. Spannend, want ik ga er heen voor Cinema.nl. Ik zal me vooral gaan bezighouden met nieuwsartikelen en interviews. En natuurlijk films kijken - zo veel mogelijk. Check de speciale Cinema.nl IFFR site voor meer info.

Vanaf donderdag zit ik dus in een hotel ;) en dat betekent dat ik er een paar dagen niet ben. Het festival duurt tot 5 februari, maar ik zal mijn best doen tussendoor een update te plaatsen. Of ik bijvoorbeeld al een blunder heb begaan door de enorm beroemde en belangrijke grondlegger van de cinema Viktor Sladislouvskieslov niet te kennen...

Tot die tijd: een leuk filmpje om ons te vermaken. Deze is zo mogelijk nog grappiger dan de vorige. Gets me every time :D

8 comments:

 1. Ken je Viktor Sladislouvskieslov niet!!!??? Hij heeft HEEL belangrijke films gemaakt die de vragen over het ontstaan van de aarde beantwoorden! Jij cultuurbarbaar!

  ReplyDelete
 2. By the way: de vorige entry is geschreven door de Wouter-Kato-combinatie...

  ReplyDelete
 3. wat zeg je wouter? ga je mij nou betrekken bij die vervelende betweterige verbeterende teksten van jou.... JIJ BENT HIER DE ROSS niet ik!!!!

  ReplyDelete
 4. oh en Jenny, veel plezier! ;)

  ReplyDelete
 5. Jenny, waar ben je! We missen je leuke schrijfsels!

  ReplyDelete
 6. Haha! Sorry, sorry! Zaterdag een uur gewerkt aan een update, compleet met links en alles. Toen dacht ik: laat ik hem maar even opslaan voor ik hem post, want als er iets mis gaat ben ik alles kwijt. Maar bij het opslaan ging er iets mis en was ik alsnog alles kwijt! :S Maar er wordt aan gewerkt :)

  ReplyDelete
 7. Oh nee!
  Nou ja, ik zie dat je nieuwe update er nu is! Yay! Me is happy!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.