ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Thursday, June 01, 2006

Search for the grape-museum ~ a roadtrip

Een paar jaar geleden moest Wouter met zijn klas een project opzetten voor een – geloof het of niet – druivenmuseum in Monster, een dorpje vlakbij Den Haag. Alles moest snel af zijn, want het museum zou snel gebouwd worden. Vervolgens hoorde Wouter niets meer van het hele gebeuren.

Hier een verslag van onze zoektocht naar het druivenmuseum...


Wat is een roadtrip zonder koekjes, toch Kato? ;)Wouter vraagt zich af waarom hij me heeft meegevraagd...Bij Schiphol landt een vliegtuig. Op de voorgrond: Wouters neus.Jee! Gevonden! De Westlandse Duiventuin!Uh... Nou ja... Hier had het museum moeten staan...WTF?!Geen druiven dus, wel een geit...Dan maar richting Den Haag voor een middagje shoppen en een hoognodige lunch! Via de lozerlaan...Mmm... We beginnen nu toch wel honger te krijgen... En waarom kunnen we maar geen parkeerplaats vinden!!!De situatie wordt ernstig. Nog even en ik eet Wouter op...Dan maar naar Utrecht, daar is het ook altijd leuk! We ploffen neer in een café en bestellen wat te drinken, als blijkt dat de keuken vijf minuten geleden dicht is gegaan... Wouter begint maar aan zijn stroopkoekje.Eindelijk! We hebben ergens gegeten. En we zijn weer blij......en vol! :)In Laren even langs de videotheek. Onze vriendin Jodie Foster wacht in spanning af...Wouters immitatie van Jodie...... en de mijne...


Zeven uur later, waarvan vijf doorgebracht in de auto, zijn we weer terug in Laren. Geen druiven dus, wel foto's, koekjes, geiten, de lozerlaan, Jodie Foster en een lunch.

2 comments:

  1. eerst mijn koekjes een beetje belachelijk zitten maken, en het vervolgens wel een goed idee vinden!!!!!! ooh!
    Waren het druivenkoekjes?

    ReplyDelete
  2. OEH! Op de site van de westlandse druif (www.westlandsedruif.nl) wordt vermeld dat de eerste palen in de grond zijn geslagen op 22 maart en dat het museum er in het vierde kwartaal van dit jaar zou moeten staan... Aanleiding voor een nieuwe roadtrip?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.