ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Friday, December 23, 2005

Pippin Silver Phantom

De laatste update is alweer bijna een week geleden... Shame on me! Gelukkig wordt dit blog in leven gehouden door een heleboel leuke reacties - bedankt daarvoor! Ook al reageer ik niet altijd, ik lees ze met veel plezier.

Zoals beloofd gaat deze update over de jonge, maar nu al veelbesproken ;), Pip. Of beter gezegd: Pippin Silver Phantom, zoals zijn officiƫle naam luidt. :D

Pip werd dinsdagmiddag gebracht. Helaas kon ik er niet bij zijn: ik moest werken en ondanks het feit dat ik vrij had gevraagd, verliet ik het gebouw pas om half zes… Afijn, toen ik thuis kwam rende er een babyhond door de kamer, die net een aanslag met vallende verfpotten, gegooid door een zeer gestresste Brandje, had overleefd.

Al snel bleek Pip een ondeugend beestje. Kauwen, bijten, springen – het is hem nog niet helemaal duidelijk wie hier in huis de baas is. Dan verandert kleine, lieve Pip even in zijn alias Darth Pippin en gaan de remmetjes los. Dat moest ook Jeroen aan den lijven ondervinden…


Jawel, u ziet het goed:Het verschil tussen een tennisbal en een hand is af en toe dus nog niet helemaal duidelijk voor onze nieuwe huisgenoot. Ook omgang met andere honden gaat nog niet echt soepel: Pip denkt blijkbaar dat hij heel gevaarlijk en indrukwekkend is en doet verwoede pogingen de honden weg te jagen. Uiteraard zonder enige vorm van resultaat.

Een hele hoop 'foeis' en andere opvoedtechnieken passeren dus de revue - tot nu toe niet echt met bijster veel merkbaar resultaat... :) Pip raast nog steeds als een kleine, schattige tornado door het huis. Een mooie, scherpe foto van hem nemen is dan ook vrijwel onmogelijk...

4 comments:

 1. Pip Silver Phantom7:31 PM, December 23, 2005

  Oh mijn GOD, waarom ziet nu niemand dat ik eigenlijk Gaston heet... waf...

  ReplyDelete
 2. Tja Pip, het is wat. Desondanks bieden je drie namen je wel een leuke afkorting: PSP...

  -Paint Shop Pro
  -Play Station Partable
  -Progressive Supranuclear Palsy (jawel...)
  -Pacifistisch-Socialistische Partij
  -Personal Software Products
  -Program Segment Prefix

  En ga zo maar door...

  ReplyDelete
 3. En als ik het nog niet gezegd had: wat een schattige oortjes!! Hoe hebben jullie dat gedaan: die ene rechtop en die andere hangend? Met nietjes of met lijm...? Wat een ontzettend poepig beestje zeg!

  ReplyDelete
 4. aaah!! hij is echt superschattig!! zo'n beestje kan je toch nauwelijks kwalijk nemen dat hij het verschil tussen een hand en een tennisbal niet weet! Ik wel hem wel snel een keertje komen bewonderen! (maar als hij dan ook het verschil tussen mijn hand en een tennisbal niet kan zien vind ik hem misschien wel wat minder lief haha)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.