ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Sunday, March 12, 2006

Just a day fading into another…

~ Counting Crows

Deze week had ik het even helemaal gehad. School, stage, keuzevakpunten, Muis, naderend eindexamen, stageverslag, een totaal gebrek aan energie: het stapelde zich de afgelopen weken steeds hoger op. In zo’n geval kun je een paar dingen doen: het aanpakken en keihard werken of de boel een beetje voor je uitschuiven, om uiteindelijk toch maar aan de slag te gaan.

Ik ging voor optie drie: de Totale Ontkenning.

Ik pakte mijn spullen en vertrok naar Jeroen, wiens ouders op vakantie zijn. Ik meldde me ziek op werk. (Mijn begeleider vond dat ‘heel verstandig’, wat al iets zegt over de toestand waarin ik begin deze week verkeerde :S) Ik nestelde me voor de tv met wat Gezond Voedsel en heb vervolgens vier dagen achter elkaar het xbox-spel Morrowind gespeeld.

Het geheel werd alleen onderbroken door de tweede yogales van Kato en mij. Naast de Dronken Zombie en de They’re Everywhere! weer wat houdingen geleerd: de Baarhouding, de Rozijn en de Why? Why?! WHY?!?!

De Totale Ontkenning loopt ten einde. Al zou ik dolgraag nog wat langer in mijn eigen kleine wereldje blijven, het leven roept… Voor nu betekent dat vooral verantwoordelijkheden waar ik niet aan wil. Presteren op stage, presteren op school, de Vijfde Keuzevakpuntenoorlog uitvechten, rekeningen betalen, mensen terugmailen en -bellen en, jawel, afstuderen…

4 comments:

 1. Bah, afstuderen zit er voor mij dit schooljaar niet meer in.
  Niet alle leuke banen voor me wegsnaaien he ;-)

  ReplyDelete
 2. Arme Jen... :(

  Van de andere kant: Totale Ontkenning is wel heel ontspannend... :)

  ReplyDelete
 3. Heel lekker, en heel verstandig om gewoon even helemaal gas terug te nemen... maarja op een gegeven moment moet het toch gebeuren. Heel veel succes! ik weet dat je het kan, nog even en je bent lekker van die hele k*tschool af!!
  Ben benieuwd welke houdingen we morgen leren :)

  ReplyDelete
 4. Misschien wel "The Slow Motion Nooooooo" ! Zou echt wat voor Jen zijn... :-)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.