ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Monday, March 27, 2006

The Promise

Mmm... Ik snap er niets van, but it sure looks nice!Komt zeker door de slow motion ;)

5 comments:

 1. Ow-kay... Can you say 'kitsch' ??

  ReplyDelete
 2. Uh... Can you say 'shut up'? :D Nee hoor, grapje. Maar jij vond Crouching Tiger, Hidden Dragon zeker ook niet goed omdat het 'onrealistisch' was? Of Kill Bill omdat - o nee, wacht, DIE HEB JE NOG STEEDS NIET GEZIEN!!! Het zal wel niet aan iedereen besteed zijn :)

  ReplyDelete
 3. Nee, ik bedoel niet het realisme, maar het verhaal... Hangt van cliches aan elkaar!! Warlords?? Prinses...?? OMG!! Weet je welke film onrealistisch is...? Team America, maar goed, dat weet je natuurlijk - OH NEE!! DIE HEB JE NOG NIET GEZIEN!! Anywayyyyyyyyyzzzzzzzz, hoest verder? ;-)

  ReplyDelete
 4. Zoiets heet een sprookje Wouter!!! Maar ja, zoals ik al zei is het niet aan iedereen besteed :) En over Team America gesproken: had je gelezen hoe Chef doodgaat in South Park? Ik heb er echt zo hard om gelachen! (En het deed me ook helemaaaaaal niet aan iets denken... :S)

  http://www.cinema.nl/cinema/magazines/news/index.jsp?portals=3142294&magazines=5268514&news=27693155

  ReplyDelete
 5. Hihi, ik hem gisteren de aflevering gezien..! Echt briljant! En...idd...het doet me aan wat anders denken... :-)

  Verder: een sprookje? Das allemaal goed en wel, maar dat wil niet zeggen dat je alle cliches uit de historie van de tijd op een rij mag zetten! Ten minste niet zo obvious! Als het met een knipoog gebeurd zoals in Brothers Grimm, kan ik er nog wel om lachen, maar in dit geval...nèt een stapje te ver!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.