ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Monday, March 06, 2006

Raise your hand if you were NOT in Crash

~ Jon Stewart, presentator van de Oscars

En toen waren ze alweer uitgereikt. Grote verrassing was natuurlijk Crash, die in plaats van favoriet Brokeback Mountain de Oscar voor beste film in de wacht sleepte. Zoals Jon Stewart al opmerkte zit half Hollywood in die film, dus eigenlijk verliest niemand ;)

Vandaag extra vroeg opgestaan om een fotoverslag van de winnaars online te krijgen. Vervolgens in Hilversum doorgewerkt aan een artikeltje over de Razzies, de prijzen voor slechtste films die elk jaar vlak voor de Oscars worden uitgereikt. Tom Cruise was de terechte winnaar in de categorie ‘vermoeiendste mikpunt in de roddelbladen’. Die man gaat toch echt een hele grote kater krijgen van zijn midlifecrisis, namelijk een kind van actrice Katie Holmes...

Verder nog een verzameling gemaakt van Oscar-quotes. Erg leuk om te doen & er zaten een paar grappige tussen. Check it out! ;)

Ondanks het feit dat ik dus echt absoluut geen verstand heb van mode vind ik het toch altijd leuk om de rode loper-foto’s te bekijken. Hieronder een paar van mijn favorieten:


De lelijkste jurk van de avond. Charlize, er zit wat op je schouder… :S


Boys will be boys…


Wie heeft zijn opblaaspop als date meegenomen? O nee, het is Dolly Parton :S *gunk*

Weet niet waarom, maar volgens mij hebben deze jongens niet gewonnen voor hun diepzinnige acteerprestaties ;)Speciaal voor Nora: de strikjes van Nick Park en Steve Box :)


Ben Stiller, charming as ever...


Rustig aan daar Gavin... We weten dat je blij bent, maar hou je in :SDe lelijkste jurk OOIT! Overbeetje, zelfs van jou had ik beter verwacht...


En de mooiste. Of misschien staat die Zhang Ziyi gewoon alles goed. Grrr! :)

(Kijk voor meer foto's op EmpireOnline, BBC News en Yahoo)

2 comments:

  1. Dan zal je deze site ook wel op prijs stellen: http://gofugyourself.typepad.com/
    Leuke quotes!! ^_^

    ReplyDelete
  2. Oh nee! Dolly Parton heeft mijn jurk gestolen!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.