ATTENTION DEAR READERS!!!

As of january 2013 this blog is closed: I have started a new blog and will no longer post here on The Writing Tree. From now on you can find my photographs & tutorials here:


You can follow Nittybits through blogger, bloglovin' and facebook!

Hope to see you there soon :)

Love,
Jenny

Wednesday, March 22, 2006

Week van de Post-Totale Ontkenning

Het is een wonder! Ik heb net twee uur non-stop aan mijn stageverslag gewerkt. En dat terwijl ik van plan was te beginnen met een uurtje :)

Ik leef trouwens nog. Het was een beetje de week van de Post-Totale Ontkenning... Niet veel belangrijke dingen gebeurd, vandaar ook het totale gebrek aan posts. Hier dan toch maar even de hoogtepunten:

Tussen stofzuigerslang en robotarm…
Ooit wel eens een robotarm in je strot gepropt gekregen? Geloof me, zo’n endoscopie is geen pretje. Ik zag er aanvankelijk heel erg tegenop, omdat mijn dokter me helemaal bang had gemaakt. Maar toen hoorde ik van iemand dat het allemaal heel erg mee viel en dat je keel eerst wordt verdoofd en het slangetje heel dun is. (Ik had een soort stofzuigerslang in gedachten…)

Laten we zeggen dat het ergens in het midden zit: je wordt NIET verdoofd, maar er zit wel een soort verdovende gelei op die robotarm... Gee, thanks... Daar merk je dus helemaal niets van als dat ding naar binnen wordt gepropt! En zo’n slangetje is ongeveer zo dik als een pen. In ieder geval is het knap lastig om rustig door te ademen als je hele luchtpijp verstopt zit… De fotootjes waren in ieder geval wel cool :S

Staatsloterij, bedankt…
Zondag met Tessa naar de musical Beauty and the Beast geweest. We hadden kaartjes gewonnen bij de Staatsloterij. Winnen we ook eens wat… Uiteindelijk was het nog best leuk – vooral de decors waren mooi. Alleen jammer dat Tessa en ik niet naast elkaar zaten, maar ACHTER elkaar. Staatsloterij, bedankt… :)

Viiiiictoooooryyyyyy!!!

De aanhouder wint! De Vijfde Keuzevakpuntenoorlog is zo goed als gewonnen… door MIJ! Moehahahaha! Aangezien ik geen reactie kreeg op mijn Boze Mail aan het Onderwijsbureau ben ik naar mijn studieadviseur gestapt. Hij is er achteraan gegaan en ik kan een overzicht inleveren van wat ik allemaal voor 8weekly heb gedaan. Als dat wordt goedgekeurd, zijn mijn keuzevakpunten eindelijk binnen!

Check it out!
Benieuwd naar wat ik kijk, luister en lees? Niet?! Nou, dan slaan die aanvullen op mijn sidebar natuurlijk nergens op... Maar ja, heb ze er nu al opgezet! ;)

Ik ga weer door met mijn stageverslag. Anders is het ‘twee uur werken - drie uur pauze’ en dat is ook niet de bedoeling natuurlijk ;)

2 comments:

  1. Roep je even wanneer je tijd hebt om af te spreken? ^_^
    Fijn, zulke positieve posts! (op de icky robotarm na dan...)

    ReplyDelete
  2. Yaaaay! Jenny is back!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.